ATLI OKÇULUK BATI GÖLGESİ SPOR KULÜPLERİ VE FERDİ SPORCULARIMIZA DUYURU
  • PAYLAŞ

  • ATLI OKÇULUK  BATI GÖLGESİ SPOR KULÜPLERİ VE FERDİ SPORCULARIMIZA  DUYURU

TÜRKİYE GELENEKSEL SPOR DALLARI FEDERASYONU

ATLI OKÇULUK 1.BATI BÖLGESİ A ELEME GRUBU MÜSABAKALARI
28-30 HAZİRAN 2019 / BALIKESİR

 

ATLI OKÇULUK SPOR KULÜPLERİ VE FERDİ SPORCULARIMIZA  DUYURU                                                  

 

            Federasyonumuzun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Atlı Okçuluk 1.Batı Bölgesi A Eleme Grubu müsabakaları 28-30 Haziran 2019 (yol hariç) tarihlerinde Balıkesir’de Karesi Gençlik Spor ve İlçe Müdürlüğü Turgut Solak Spor Salonu yanında yer alan İsmail Akçay Tesislerinde yapılacaktır.

       

            Müsabakaya katılacak olan ekiplerin bağlı bulundukları Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden alacakları onaylı kafile listelerini beraberlerinde getirmeleri gerekmektedir.


 

Müsabaka Bilgileri

       
- Kadınlar için konaklama yeri Balıkesir 4.Sanayi Bölgesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’nun yurdudur. Bu yurtta yalnızca Gençlik Spor İl Müdürlüğünce tescillenmiş kulüplerin sporcuları ve ferdi müsabaka başvurusu yapmış bayan sporcular kalabilir.

 

- Erkekler için konaklama yeri Balıkesir Kampüsünde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’nun yurdudur. Bu yurtta Gençlik Spor İl Müdürlüğünce tescillenmiş kulüplerin yanında getireceği 1 erkek idarecisi müsabakalara başvuru yapmış bu kulüplerin erkek sporcuları ve ferdi erkek sporcular kalabilir.


-    28 Haziran 2019 Cuma günü konaklama yerine girişler yapılacak olup, bu akşamın yemeği 19.30’da erkek sporcuların konaklamış olduğu KYK yurdunda saat 19.30’da yenecektir.

 

 -  28 Haziran 2019 Cuma günü Teknik Toplantı saat 21:00’de Balıkesir Kampüs yerleşkesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’nda yapılacaktır. Toplantıya tüm sporcu ve kulüplerin katılımı zorunludur.

 

·      Müsabakalara katılacak atların Tarım Bakanlığı onaylı Tek Tırnaklı At Kimlik Belgesi olması zorunludur.

 

·     2019 yılı vizeli lisansı olmayan sporcular müsabakaya katılamayacaktır.

 

·    Müsabakalara uygun kıyafeti ve ekipmanı olmayan sporcular müsabakaya katılamayacaktır.


·     Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden valilik olurlu kafile listesi olmayan sporcu ve kulüplere ödeme yapılmayacaktır.